Radio 538 gaat 40.000 euro aan Bitcoin verloten

radio 538 hierrr met je rekening actiefoto

Radio 538 is op 10 januari gestart met de actie Hierrr met je rekening. Luisteraars kunnen hun rekening insturen met de kans dat deze rekening door het radiostation betaald gaat worden. Onder alle winnaars waarvan radio 538 de rekening heeft betaald, wordt een Bitvavo account met 40.000 euro aan Bitcoin verloot.

Meedoen met de actie van radio 538

Je kunt deelnemen aan de actie via de speciale pagina op de website van radio 538. Hier kun je een formulier invullen waaraan je je rekening kunt toevoegen. Ook kun je hier het verhaal schrijven dat bij deze rekening hoort. Geen verhaal is te gek voor het radiostation en alle soorten rekeningen zijn welkom. Of het nu een rekening voor de kapper is, of voor een vakantie naar Ibiza, het kan allemaal.

Nadat je je rekening en het bijbehorende verhaal hebt verstuurd, met daarbij uiteraard je contactgegevens, heb je kans dat je naam wordt genoemd op de radio. Hoor je je naam? Dan heb je een kwartier de tijd om te bellen naar de studio van het radiostation. Indien dit je binnen de tijd gelukt is zal 538 je rekening betalen. Tevens maak je hiermee kans dat je een Bitvavo account wint met daarop maar liefst 40.000 euro aan Bitcoin.

De verloting van het Bitvavo account

Het Bitvavo account met daarop 40.000 euro aan Bitcoin, zal op vrijdag 28 januari verloot worden. Dit zal gebeuren tijdens de uitzending van Barend van Deelen en Iris Enthoven.

Alle personen waarvan hun rekening door radio 538 is betaald tijdens de actieperiode maken kans om het account en de bijbehorende 40.000 euro aan Bitcoin te winnen.

Wat is Bitvavo?

Bitvavo is een Nederlands platform dat het mogelijk maakt om te handelen en investeren in digitale valuta zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano en vele andere cryptomunten. Het is een van de grootste platformen van Nederland met een aanbod van meer dan 150 verschillende cryptocurrencies.

Mocht jouw naam helaas niet op het radiostation genoemd worden? Dan kun je alsnog gebruik maken van een welkomstdeal van Bitvavo, waardoor je gratis cryptovaluta kunt kopen. Wij mogen iedereen die via onderstaande link een account opent 1000 euro aan handelstegoed geven. Dit tegoed kun je gebruiken voor het uitvoeren van transacties op het platform.

Klik hier om een Bitvavo account te openen en gebruik te maken van de welkomstaanbieding

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Wat is een Bitcoin halving?

In dit artikel gaan we je uitleggen wat een Bitcoin halving is en wat dit precies te maken heeft met de beloning voor zogenaamde miners. Ook kijken we onder andere naar een mogelijke invloed van een Bitcoin halving op de koers van Bitcoin en bekijken we wanneer Bitcoin halvings plaatsvinden.

Verder Lezen
walvis springt uit water

Wat is een Bitcoin/Crypto whale?

In de wereld van de cryptocurrencies is een whale een persoon, organisatie of exchange die een aanzienlijke hoeveelheid van een bepaalde munt bezit. In dit artikel bespreken we onder andere waar de term whale vandaan komt en wat de invloed van een Bitcoin/crypto whale kan zijn op de cryptomarkt.

Verder Lezen