Radiostation SLAM! geeft 1 hele Bitcoin weg met de actie ‘Het Wachtwoord’

Jongen luistert radio

Radiostation SLAM! staat in de maand april volledig in het teken van de actie ‘Het Wachtwoord’. Luisteraars die meespelen maken kans op 1 hele Bitcoin die op het moment van schrijven een goede 47.000 euro waard is.

SLAM! heeft aangekondigd in de maand april een hele Bitcoin weg te geven aan de gelukkige luisteraar die ‘Het Wachtwoord’ weet te kraken. Daarmee is SLAM! het eerste Nederlandse radiostation ooit dat een cryptomunt weggeeft aan haar luisteraars.

De directeur van SLAM! is trots

De directeur van het moederbedrijf van SLAM!, Martijn Zuurveen is erg trots op het feit dat SLAM! het eerste radiostation in Nederland is dat een Bitcoin weg gaat geven. Hij denkt dat de actie erg goed aansluit op de behoeften van de luisteraars. Hij zegt er het volgende over:

’De bitcoin is het gesprek van de dag en is dagelijks veel in het nieuws. Onze SLAM!-doelgroep, millennials, zijn er volop mee bezig. Ik ben er trots op dat wij het eerste radiostation van Nederland zijn dat een bitcoin weg zal geven. De koers ligt nu op zo’n 45.000 euro (intussen al 47.000) en dit kan natuurlijk ieder moment stijgen. Nederlanders zijn gek op puzzelen en moeten een maand lang op zoek gaan naar het wachtwoord. Het wordt een spannend spel en we zullen flink uitpakken op radio en socials.’’

Samenwerking met Bitcoin Meester

De actie is opgezet in samenwerking met het Nederlandse cryptoplatform Bitcoin Meester. Volgens Mitchell Zandwijken, de CEO van Bitcoin Meester, is de actie niet alleen heel erg leuk voor degene die de Bitcoin gaat winnen, maar zal deze ook bijdragen aan de verdere adoptie van de cryptomarkt. Zo zegt hij:

’Deze actie samen met SLAM! is niet alleen een unieke stap voor Bitcoin Meester, maar ook voor de verdere adoptie van de cryptomarkt in zijn geheel. Hoe toegankelijker we het kunnen maken, hoe sneller de crypto-economie zal groeien.’’

Wanneer start de actie?

Vanaf maandag 5 april kun je deelnemen aan ‘Het Wachtwoord’. Dit spel zal tot en met donderdag 29 april iedere dag worden gespeeld op het radiostation van SLAM!. De winnaar wordt op de 29e van april aangekondigd. Op deze dag wordt de finale gespeelt en zal bekend worden welke luisteraar één héle Bitcoin zal winnen. SLAM! geeft aan hun Instagram pagina goed in de gaten te houden voor meer informatie over het spel.

Deel dit artikel

Gerelateerde artikelen

Wat is een Bitcoin halving?

In dit artikel gaan we je uitleggen wat een Bitcoin halving is en wat dit precies te maken heeft met de beloning voor zogenaamde miners. Ook kijken we onder andere naar een mogelijke invloed van een Bitcoin halving op de koers van Bitcoin en bekijken we wanneer Bitcoin halvings plaatsvinden.

Verder Lezen
radio 538 hierrr met je rekening actiefoto

Radio 538 gaat 40.000 euro aan Bitcoin verloten

Radio 538 is op 10 januari gestart met de actie Hierrr met je rekening. Luisteraars kunnen hun rekening insturen met de kans dat deze rekening door het radiostation betaald gaat worden. Onder alle winnaars waarvan radio 538 de rekening heeft betaald, wordt een Bitvavo account met 40.000 euro aan Bitcoin verloot.

Verder Lezen