Crypto Blogs

Welke aankoopstrategieën zijn er voor Bitcoin? Welke cursus kun je volgen om meer te leren over Ethereum? Welk boek is aan te raden voor de beginnende Bitcoin investeerder? Dit soort vragen worden beantwoord in onze blogs. Wij van BTC Radar maken u graag wegwijs in de crypto wereld.

Nieuwste artikelen

man legt andere man ICO uit met tablet

Wat is een ICO (Initial Coin Offering)?

ICO staat voor initial coin offering. Een ICO is een manier van crowdfunding die veel wordt toegepast in de cryptowereld. Bij een ICO worden tokens verkocht van een nieuw te lanceren cryptomunt. Hiervoor wordt vaak betaald met Bitcoin of Ethereum. Soms wordt ook fiat geld, zoals euro’s en dollars geaccepteerd.

Verder Lezen
wit-grijze kat op bank

Wat zijn Cryptokitties? Digitale katten op de Blockchain?

Blockchain technologie biedt vele mogelijkheden. Zo is gebruikmakend van de Ethereum blockchain een game ontwikkeld genaamd Cryptokitties. Hierbij is het mogelijk om een eigen katten collectie te vergaren. Spelers kunnen kittens fokken en katten ruilen met andere spelers met als doel het bemachtigen van katten met zeldzame en unieke eigenschappen.

Verder Lezen
jongen met 3D bril speelt virtuele game

Wat is Decentraland en MANA? Eigen land op de Blockchain

Dencentraland: wat is het? Blockchain technologie biedt vele mogelijkheden. Het is niet enkel mogelijk om betalingen te verrichten met cryptomunten die werken met deze technologie, er zijn veel meer mogelijkheden. Zo is het naast het verrichten van betalingen ook mogelijk om via deze technologie apps en games te ontwikkelen. Decentraland is een voorbeeld van zo’n game waarbij gebruik is gemaakt van blockchain technologie.

Verder Lezen
grafieken op tablet en laptop

Beleggen in een Bitcoin ETF: Dit is wat u moet weten

Indien u opzoek bent naar een eenvoudige manier om te beleggen in Bitcoin, dan zou een Bitcoin ETF wellicht een uitkomst kunnen bieden. We bespreken de voor- en nadelen van Bitcoin ETF’s en bekijken bij welke Nederlandse beleggingsplatformen het mogelijk is om hierin te investeren.

Verder Lezen
vrouw met bril presenteert aan man in blauw overhemd

Wat is een NFT (Non Fungible Token)?

Een NFT is in principe een digitaal bewijs waarmee u kunt aantonen dat u de eigenaar bent van een digitaal bestand. Dit kan bijvoorbeeld een afbeelding of een video zijn. Het zou een online kunstwerk kunnen zijn maar ook iets simpels zoals bijvoorbeeld een GIFje.

Verder Lezen
briefgeld in handen en meisje is aan het rekenen

BlockFi review: ontvang rente over crypto

In deze uitgebreide review gaan we dieper in op BlockFi. We bekijken de mogelijkheden voor het ontvangen van rente over cryptovaluta door gebruik te maken van de BlockFi website. Ook doen we een duik in het bedrijf om te zien hoe het mogelijk is dat zij rente kunnen betalen aan gebruikers die hun cryptomunten uitlenen.

Verder Lezen
Zoek een artikel
Crypto kopen

Bitcoin kopen?